سه‌شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳ |۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 26, 2024
آیت الله العظمی جوادی آملی در جمع مردم دماوند

حوزه/ حضرت آيت الله جوادی آملی با اشاره به حوادث تروریستی تهران و شهادت چندتن از هم ميهنان در این حملات، تصریح کردند: داعش و سلفي هرگز كاري از پيش نبرده و نمي‌برند.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از تهران، حضرت آيت الله جوادی آملی در سخنانی در جمع مردم شهرستان دماوند، با  اشاره به حوادث تروریستی تهران و شهادت چندتن از هم ميهنان در این حملات، اظهار داشتند: وقتي كشوري پايگاه اساسي داشته باشد، نه به كسي حمله مي‌كند و نه اجازه خيال حمله كسي را به خود می دهد.

ایشان با اشاره به همزمانی حملات تروریستی تهران با ایام ماه مبارک رمضان، بیان داشتند: ماه مبارك رمضان خصایص ویژه ای دارد؛ سالكان الهي اين ماه را اول سالشان قرار مي‌دهند، قرآن در اين ماه نازل شد و نیز جنگ بدر هم در اين ماه اتفاق افتاد.

معظم له ادامه دادند:  اگر يك حادثه كوچكي در گوشه‌اي از كشور رخ داد به نحو سالبه كليه نباید هيچ اثري در جامعه بگذارد، چرا که ما پیروان پیغمبر(ص) و اميرمؤمنان(ع) هستیم؛ ما اميرمؤمنان(ع) را داریم، با آن همه شجاعت که با دست خالي به جاي پيغمبر(ص) خوابيد، ما پیامبر (ص) را داریم که در جنگ بدر که در همين ماه مبارك رمضان بود وقتی خيلي‌ها از ترس مي‌لرزيدند. راوی می گوید من ديدم وجود مبارك پيامبر از سرِ شب تا صبح كنار يك درخت دارد با خدا زمزمه مي‌كند گويا اصلاً فردا جنگي نيست، ما امت چنين پيغمبري هستيم.

این مرجع تقلید تاکید کردند: هرگز داعش و سلفي و تكفيري كاري از پيش نبرده و نمي‌برند، چرا که پیغمبر ما كسي است که ما را به شجاعت و شهامت تربيت كرد. دفاع مقدس ديگر قصه و تاريخ بيهقي و اينها نيست و مجاز نيستيم كه ترس به خود راه بدهيم.

حضرت آیت الله  جوادی آملی، شهادت جمعی از هم ميهنانمان در حملات تروریستی را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کردند: در خصوص عزيزاني كه شربت شهادت نوشيدند، مرحوم كليني در جلد پنج كافي دارد هيچ لذتي براي مؤمن به اندازه لذت مرگ نيست، الآن تمام افتخار ما اين است كه مثلاً دست ما به ضريح حضرت برسد، اگر كسي توفيقي پيدا كرده و كربلا مشرّف شده اگر دستش به ضريح رسيد ديگر خيلي خوشحال است، اما اگر خود حضرت به ديدن انسان بيايد چطور مي‌شود؟ مرحوم كليني نقل مي‌كند هيچ لذتي در تمام مدت عمر براي انسان نيست به آن اندازه‌اي كه مؤمن در زمان مرگ حسين‌بن‌علي(ع) را مي‌بيند. عزيزاني كه شربت شهادت نوشيدند ما چه مي‌دانيم چه لذتي داشتند!

ایشان در بخش دیگری از سخنان خود به وظایف مردم و مسئولین در پیشگیری از حوادث مشابه پرداختند و بیان داشتند: ماه رمضان ماه استغفار است، اين نمازها و روزه‌ها براي فكّ رهن است «ان انفسکم مرهونه بذنوبکم ففکوها باستغفارکم»، بنابراين این ماه بهترين فرصت هست برای آزادسازي كشور و نظام از هر سلطه داخلي و خارجي. خدا هم به ما فرمود بيگانه هر روز نقشه مي‌كشد ﴿ لا تَزالُ تَطَّلِعُ عَلي‏ خائِنَةٍ مِنْهُمْ ﴾ در قرآن فرمود مواظب باش، نفوذناپذيري يعني همين، بنابراين با این هوشیاری، هيچ نگراني نداشته باشيم چراکه مرگ براي ما فضيلت است و از خدا می خواهیم که شهادت كه بالاترين مرگ است را روزي ما كند، طوبی لنا و حسن مآب.

معظم له یادآور شدند: وظيفه ما مشخص است؛ حضرت فرمود: «خذوا حذركم» مرزهايتان را مواظب باشيد، كشورهايتان را مواظب باشيد، بيگانه را بشناسيد و آماده هم باشيد.

حضرت آیت الله جوادی آملی افزودند:در جريان انتظار از وجود مبارك امام صادق(ع) اين حديث را ما شنيديم که از حضرت سوال شد وظيفه ما در حال انتظار چيست؟ فرمود منتظِر كسي است كه ولو با يك تير آماده است، كسي كه اهل امور نظامي و رزم و تيراندازي نيست چطور منتظر باشد؟! فرمود ولو يك تير، خب يك «اللهمّ عجل لوليك الفرج» داريم و  یک تير؛ به يك دست گوهر به يك دست تيغ، لذا ما وظيفه‌مان اين است و هيچ هراسي هم نداريم.

انتهای پیام

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha